Hogyan világítsuk meg az otthonunkat?

Hogyan világítsuk meg az otthonunkat?

A lámpák beszerzésénél fontos, hogy hangulatuk a lakás berendezésével harmonizáljon. Ajánlatos erre sok figyelmet fordítani, mert a lámpák fényforrások, és odavonzzák a tekinteteket. Egy rosszul megválasztott világítótest az egész lakás hangulatát negatívan befolyásolja.

Mindenképp javasolt a több kisebb fényforrás elhelyezése az egy nagyobb helyett. Egy mennyezet közepéről függő hatalmas csillár nem ad annyi fényt, mint a plafonon egymástól egyenlő távolságban elhelyezett kisebb égők. Előfordulhat, hogy a nagy lámpa bizonyos sarkokat nem is világít be, ezért térérzetünket csökkenti.

Egyre több helyen találkozni manapság beépíthető lámpákkal. Ezek úgy világítják meg a lakást, hogy közben nem foglalnak el belőle egyetlen köbcentit sem. Mivel a mennyezetbe illeszthetőek, ezért felülről az egész teret áthatja a fényük.

Rejtett világítással is hasonló hatást érhetünk el. A stukkókba beépíthető LED füzérek nagyon elegánssá tehetik a helyiségeket. Ügyeljünk rá, hogy a stukkók illeszkedjenek lakásunk berendezéséhez, mert könnyen giccsessé válthat otthonunk, ha túldíszített, indás motívumokat választunk.

A rejtett világítás vagy a beépíthető lámpák egyenletes fényt biztosítanak a lakásban, fontos azonban emellett, hogy beszerezzünk egyéb világítóeszközöket is, amelyekkel a hangsúlyosabb pontokat kiemeljük. A nappaliban célszerű néhány állólámpa, amelyek a kanapé mellett kapnak helyet. A fürdőszobában a tükör megvilágítása szintén fontos. A hálószobában pedig arra figyeljünk, hogy az ágyak fölött, vagy az éjjeliszekrényen álljon egy-egy kis fényű, meleg színű lámpa. A konyhában a munkapultot is lássuk el kellő megvilágítással.

A fényforrások elhelyezkedése mellett érdemes figyelnünk arra is, hogy milyen fényt bocsátanak ki. A meleg fényű izzók barátságosabbá teszik otthonunkat, és természetesebb hatást érünk el velük. Munkahelyünkön általában fehér fényű, hideg hatású fényforrások vesznek körül, amik sok embert zavarnak, a látást ronthatják. Hazaérve segíti az ellazulást, ha meleg fényű izzókat szerelünk a lámpatestekbe.


Bármilyen világítást választunk is a legfontosabb az, hogy illeszkedjen a berendezéshez, a falak színéhez és tükrözze ízlésvilágunkat. Hiszen nincs jobb, mint egy fárasztó nap után hazaérni és megpihenni egy harmonikus környezetben.



LED mennyezeti lámpák LED mennyezeti lámpák LED mennyezeti lámpák Spot mennyezeti lámpák Spot mennyezeti lámpák Spot mennyezeti lámpák Spot mennyezeti lámpák Spot mennyezeti lámpák Spot mennyezeti lámpák

Norlys

Norlys csillár, Norlys nagy lámpa, Norlys pezsgőburás lámpa, Norlys  kristály lámpa, Norlys kristálylámpák, Norlys kristálycsillárok, Norlys kristályok, Norlys kicsi lámpa, Norlys falikar, Norlys függeszték, Norlys kapcsolós lámpa, Norlys álló lámpa, Norlys asztali lámpa, Norlys hosszú lámpa, Norlys olcsó lámpa, Norlys antik lámpa, Norlys spot lámpa, Norlys kültéri lámpa, Norlys gyerek lámpa, Norlys kerek lámpa, Norlys négyzetes lámpa, Norlys kocka lámpa, Norlys réz lámpa, Norlys színes lámpa, Norlys fehér lámpa, Norlys króm lámpa, Norlys   előtéri lámpa, Norlys fürdoszobai lámpa, Norlys konyhai lámpa, Norlys halószobai lámpa, Norlys hangulat lámpa, Norlys mennyezeti lámpa, Norlys budaörsi webáruház, Norlys budaörsön lámpaweb, Norlys lámpa webáruház, Norlys olaszlámpák, Norlys töröklámpák, Norlys lámpa, Norlys Globo lámpa, Norlys Ideal lux lámpa, Norlys Özcan lámpa, Norlys Sevinc lámpa, Norlys Kolarz lámpa, Norlys Massive lámpa, Norlys stb. A gyártó közel 50 éves múlttal rendelkezik, Norlys a gyártás a saját tulajdonukban lévő, Norlys európai gyárban folyik, Norlys így felügyelve a felsőkategóriás minőséget. Skandináviában a piacvezetők között tartják számon, Norlys versenyképes árakkal és egyedülálló szolgáltatási színvonallal pozicionálják. A gyár az egyszerű házak-, Norlys kertek megvilágítástól kezdve egészen a hotelek, Norlys utcai világítások, Norlys nagy projektek kivitelezéséig képes megoldást nyújtani. Gyártó hivatalos oldala: http://norlys.no/  

Norlys NO-1514B Asker kültéri fali lámpa NO-1514B Norlys NO-1514B Asker kültéri fali lámpa NO-1514B Norlys NO-1514B Asker kültéri fali lámpa NO-1514B Norlys NO-1514B Asker kültéri fali lámpa NO-1514B Norlys NO-1400B Halmstad kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-1400B Norlys NO-1400B Halmstad kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-1400B Norlys NO-1400B Halmstad kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-1400B Norlys NO-1400B Halmstad kültéri állólámpa / Norlys / lámpa NO-1400B

KWc9a17a1c2d3a314eb8167d0166c78c32

Comments

Popular posts from this blog

Svájci óra felvásárlás weboldal készítés és keresőoptimalizálás

Tetőtér gipszkartonozás weboldal készítés és keresőoptimalizálás

Havidíjas keresőoptimalizálás kertgondozás témában